Over Michèl Admiraal

Michèl Admiraal

Ik woon in het mooie Castricum, vlak bij bos, duin en zee. In het dagelijks leven ben ik adviserend registeraccountant bij de NBA. Hilda is mijn grote liefde, naast mijn twee volwassen kinderen Karim en Kenza, poes Nous en konijn Snorrie.

Naast mijn werk als accountant ben ik een uitgeverij begonnen om op mijn bescheiden manier een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van andere mensen.

Via de sprookjesreeks De Koning en de Prinses deel ik mijn ervaringen als weduwnaar en vader van twee opgroeiende kinderen, die na lange tijd weer de liefde vindt. Met mijn kalenders laat ik speciale plekjes in Europa zien en in mijn dichtbundel JIJ beschrijf ik hoe het is om na vele jaren weer verliefd te zijn, met alles wat daarbij hoort. Van de eerste keer tot de soms negatieve kanten die zich ongewild voordoen. De gedichten gaan over de beloften die je maakt en de herinneringen die je samen opbouwt.

Ik doe dit samen met een team van gewaardeerde relaties: Petra van Bloemendaal (opmaak en illustraties), Tjerk Noordraven (redactie) en De Boekdrukker (druk).