De Koningsboekerij uitgeverij van sprookjesboeken,
dichtbundels en kalenders

Richard W. Taylorstraat 10,
1901 RN Castricum
0622992460
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
KvK: 37054539
BTW: NL008270090B01
Bank: NL30 RABO 0309 9281

De Koningsboekerij


Michèl Admiraal, auteur en uitgever aan het woord:

Ik woon in het mooie Castricum, vlak bij bos, duin en zee. Tot februari 2022 was ik adviserend registeraccountant bij de NBA. Hilda is mijn grote liefde, naast redactiepoes Tara.

Naast mijn werk als accountant ben ik een privé uitgeverij begonnen om op mijn bescheiden manier een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van andere mensen.

Via de sprookjesreeks De Koning en de Prinses deel ik mijn ervaringen als weduwnaar en vader van twee opgroeiende kinderen, die na lange tijd weer de liefde vindt. Met mijn kalenders laat ik speciale plekjes in Europa zien en in mijn dichtbundel JIJ beschrijf ik hoe het is om na vele jaren weer verliefd te zijn, met alles wat daarbij hoort. Van de eerste keer tot de soms negatieve kanten die zich ongewild voordoen. De gedichten gaan over de beloften die je maakt en de herinneringen die je samen opbouwt.

Ik doe dit samen met een team van gewaardeerde relaties: Petra van Bloemendaal (ontwerp, opmaak en illustraties), Fred Geiger (website), Tjerk Noordraven en Roelof Broekman (redactie) en De Boekdrukker (druk).