De sprookjesfabrieksprookjes op maat

jouw
eigen bijzondere
sprookje

Met een sprookje kun je een eigen wereld scheppen. Door subtiele verwijzingen naar de realiteit op te nemen kun je een bijzondere gebeurtenis extra belichten. Een uitgelezen manier om dierbare familieleden, vrienden of collega’s op een respectvolle en tegelijk humoristische wijze aan te spreken. Maak ze tot een koning, prins of prinses! Het biedt je de perfecte kans om een verjaardag, bruiloft of jubileum extra luister bij te zetten. Wie wil er nu niet even in een sprookjeswereld zweven?


Vaak zijn de ideeën er wel,
maar is het lastig om ze in geschreven tekst om te zetten. Niet iedereen is even handig of misschien ontbreekt het je gewoon aan tijd. Ik kan je hierbij assisteren ! Als je mij de ingrediënten voor je verhaal levert, maak ik daar een prachtig sprookje van. Desgewenst opgemaakt in een bijzondere lettervorm, met een passende achtergrond. Succes gegarandeerd !

Hoeveel tijd je hieraan wilt laten besteden bepaal je helemaal zelf. Het kan bijvoorbeeld een half A4-tje voor een toespraak zijn, een compleet verhaal of iets anders dat bij je past. Tijdens de (telefonische) intake maken we afspraken over de vorm en de lengte van het verhaal, je levert de ingrediënten aan en ik stel een concept tekst op. Dit stemmen we met elkaar af, waarna ik de definitieve versie maak. Deze kan ik je per email of per post toesturen, wat je wilt.

Omdat het maatwerk betreft, is het lastig om vooraf standaardprijzen te noemen. Om een indicatie te geven:een sprookjesverhaal van ongeveer 1 A4 kost ongeveer € 130 exclusief BTW. Als uurtarief hanteer ik € 60 exclusief BTW.