De ontvoering

De ontvoering

boek
Verschenen: 02 December 2018
Prijs: € 9.95
ISBN: 9789082538779
Aantal pagina's: 214
michel admiraal
Verschenen: 02 December 2018
Prijs: € 9.95
ISBN: 9789082538779
Aantal pagina's: 214

Sprookjesboek De ontvoering

“Koning Michaelis kon nog steeds niet geloven wat vlak voor het vertrek van het veergaljoen was voorgevallen. Alsof het niet echt was gebeurd en hij het alleen had gedroomd.Toch was het maar een paar uur geleden dat prinses Hillegonde het had uitgemaakt. Ze was heel duidelijk, ze wilde hem nooit meer zien.”

Dit deel gaat verder waar het tweede eindigde: na een dramatisch afscheid van de prinses vaart de koning de haven uit, op weg naar een onzekere en gevaarlijke missie. Heeft hun liefde nog een kans? Kan de koning zijn treurige verleden achter zich laten en kan de prinses aanvaarden dat zelfs een koning niet perfect is? Wordt prins Edward tijdens de reis een volwassen man? De ontknoping speelt zich af in de ruige Hooglanden.

Door je leven als een sprookje te beschouwen komt alles in een andere dimensie te staan. Het biedt de kans om moeilijke thema’s als eenzaamheid, rouw en het
opvoeden van pubers vanuit een ander perspectief te beschrijven. Hoe diep je ook bent gevallen, er is altijd een weg terug, uiteindelijk komt het weer goed. Zoals bij meer sprookjes is het verhaal niet ineens verteld, dus kijk uit naar de volgende delen!